Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.  • Index
  • » Off topic
  • » Ekonom / Vik ekonom 100% sökes till Älvsbyns kommun

#1 2017-11-15 11:33:05

Jon Hart
Medlem

Ekonom / Vik ekonom 100% sökes till Älvsbyns kommun

Vill Du vara med och utveckla vår kommun för kommande utmaningar?

Vi söker en kvalificerad ekonom som vill vara med och utveckla vår kommun för framtida utmaningar. Älvsbyns kommun befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och varierande arbete med stora möjligheter att påverka utvecklingen av ekonomiarbetet och kommunens verksamhet.

Ekonomiavdelningen består av sex personer och ingår i kommunens ledningskontor. Kommunens organisation med en förvaltning innebär att ekonomiarbetet i hela kommunen är samlat inom ekonomiavdelningen.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med att utveckla kommunens ekonomistyrning, uppföljning och redovisning för framtida utmaningar. Viktiga delar i arbetet är att följa kommunens ekonomi löpande och rapportera eventuella avvikelser från den fastlagda planen men också löpande bokföring och avstämningar. I arbetet ingår också att bevaka och initiera områden där verksamhetsutveckling är möjlig.
Arbetet innebär även att utföra kvalificerade utredningsuppdrag samt löpande följa och utveckla kommunens resursfördelningssystem.

Du arbetar i team tillsammans med tre ekonomer, en upphandlingsansvarig samt ekonomichefen. Arbetet ger dig goda möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Du har ekonomutbildning från universitet eller högskola och erfarenhet av att arbeta med budget, uppföljnings- och redovisningsfrågor gärna från kommunal verksamhet.

Du är strukturerad, resultatfokuserad, ser förbättringsmöjligheter och vill driva utvecklingsarbete. Du tar tillvara kollegors kompetens, ser samarbete som en naturlig arbetsform samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har också goda kunskaper i Excel och övriga Officeverktyg samt en allmän IT-vana och erfarenhet från att arbete i stora ekonomisystem. Vi använder Vismas Redovisning och reskontra.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% samt ett vikariat på heltid till och med 190330. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekrytering kommer att ske löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/a480942396b7

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » Ekonom / Vik ekonom 100% sökes till Älvsbyns kommun

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy