Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.#1 2018-01-04 14:03:51

Jon Hart
Medlem

Enhetschef till försörjningsstödet sökes

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Socialtjänstavdelningen ansvarar för ekonomiskt bistånd och arbetsmarknadsåtgärder, individ och familjeomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning samt fält- och fritidsverksamhet.

Försörjningsstödsenheten består av en mottagningsgrupp, utredningsgrupp och ett arbetsmarknads- och rehabiliteringsteam. Enheten har ett 30-tal medarbetare som förutom enhetschef utgörs av en biträdande enhetschef, metodutvecklare/introduktionsansvarig, socialsekreterare, bidragshandläggare, FUT-utredare, arbetskonsulenter och administrativ personal.

Enheten har stort fokus på metodutveckling som för arbetet framåt och som bidrar till att fler klienter blir självförsörjande. Verksamheten präglas av en hög professionalitet och servicenivå.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en stadsdel som växer kraftigt. Arbetsplatsen finns på Karlavägen 104, med närhet till service och rekreationsområden som till exempel Djurgården. Vi har flextid, friskvård och friskvårdsbidrag. Staden tillhandahåller också kontinuerliga fortbildningar. Det finns också möjlighet att köpa förmånligt årskort till Stockholms stads simhallar inklusive gym.

Nu söker vi dig som vill vara enhetschef på försörjningsstödsenheten där du ansvarar för ekonomiskt bistånd och arbetsmarknadsåtgärder för stadsdelsnämnderna Kungsholmen, Norrmalm och Östermalm.

Arbetsbeskrivning
Du rapporterar till avdelningschefen och ingår tillsammans med övriga enhetschefer i avdelningens ledningsgrupp. I uppdraget som enhetschef ansvarar du för att:

• Leda och fördela arbetet inom enheten så beslutade mål uppfylls
• Personal- och arbetsmiljöfrågor
• Budget och resultatuppföljning
• Bidra till ett gott arbetsklimat och utveckla enhetens arbete genom att coacha och styra medarbetarna till goda resultat i deras dagliga arbete
• Aktivt bidra till enhetens och avdelningens utveckling

Kvalifikationer
Du har socionomexamen eller har annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten.

Du har lång erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänst. Dokumenterad erfarenhet av arbete som chef med personal- och budgetansvar. Eftersom det i rollen ingår mycket skriftlig dokumentation och muntlig kommunikation är det ett krav att du uttrycker dig väl både i tal och i skrift på svenska.

Chefserfarenhet inom ekonomiskt bistånd är meriterande.

Som person uppvisar du god förmåga att leda medarbetare mot verksamhetens uppsatta mål samt skapa förutsättningar för delaktighet och utveckling på arbetsplatsen. Du är tydlig och strukturerad, van organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du fokuserar på resultat och driver processer vidare tills mål är uppnådda. God samarbetsförmåga är en förutsättning för att lyckas med uppdraget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/c190c56df4b2

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » Enhetschef till försörjningsstödet sökes

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy