Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.  • Index
  • » Off topic
  • » Enhetschef för hemtjänsten på Kungsholmen sökes

#1 2018-01-17 06:54:24

Jon Hart
Medlem

Enhetschef för hemtjänsten på Kungsholmen sökes

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Kungsholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar och omfattar de tre öarna Kungsholmen, Lilla Essingen och Stora Essingen.

Inom stadsdelsförvaltningen arbetar ca 1200 medarbetare, som ansvarar för bland annat äldreomsorg, förskola, socialtjänst, omsorg om personer med funktionsnedsättning och stadsmiljö. Tillsammans arbetar vi för att ständigt utveckla våra verksamheter och ge bra service till alla som lever sitt liv på Kungsholmen och Essingeöarna.
Avdelningen för äldreomsorg svarar för service och omvårdnad till personer över 65 år. I verksamhetsområdet ingår bland annat hemtjänst, servicehus, vård- och omsorgsboenden, dagverksamhet, anhörigstöd och träfflokal.

Kungsholmens hemtjänst vänder sig till äldre- och funktionshindrade personer och hemstödsgruppen till äldre personer med psykiska funktionshinder som bor inom Kungsholmen och behöver stöd och hjälp för att bo kvar i sin bostad. Det kan gälla omvårdnadsinsatser eller stöd- och servicetjänster i form av promenader, måltids- och städtjänster. Vi erbjuder omvårdnadsinsatser dygnet runt.

Alla våra insatser sker inom ramen för ett biståndsbeslut och vår verksamhet bygger på de åtaganden som framtagits för samtliga verksamheter inom Kungsholmens stadsdelsnämnds område.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef för hemtjänsten vill vi att du driver verksamhetens fortsatta utveckling och du kommer ansvara för att utveckla rutiner, ekonomi, metoder och samverkansformer på enheten. Du har personalansvar för cirka 40 medarbetare och du har också verksamhet och budgetansvar. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med enhetscheferna inom äldreomsorgens beställar- och utförarenheter. Du har en biträdande enhetschef och två schemaplanerare som stöttar dig i det operativa arbetet.

För att lyckas i rollen som enhetschef är det en fördel om du är nytänkande och har ett starkt intresse av att arbeta med ständiga förbättringar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avklarad och genomförd socionomutbildning eller annan utbildning som vi finner likvärdig eller lämplig för den här tjänsten.

För den här rollen måste du ha flerårig och aktuell erfarenhet av personal, verksamhet och budgetansvar. Du har gedigen ledarerfarenhet och är van att arbeta med ekonomistyrning, utveckling och förändringsarbete.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från vård, och/ eller äldreomsorgen. Flerårig erfarenhet av administrativ ledningsfunktion är också meriterande.

Du är självgående och driver dina egna processer framåt och uppnår resultat. Det är viktigt att du är analytisk och har en förmåga att både tänka och agera strategiskt, vilket innebär att du ser samtliga verksamhetsfrågor ur ett brett, långsiktigt och ekonomiskt hållbart perspektiv. Du planerar, organiserar och kommunicerar på ett tydligt och effektivt sätt.

Genom att påminna och följa upp säkerställer du att ditt budskap når fram och att alla medarbetare förstår vilka förväntningar som finns och vilka mål man ska arbeta mot. Du är trygg i din ledarroll och skapar delaktighet och engagemang hos personalen och förser dem med de befogenheter som krävs för att ni tillsammans ska arbeta för en ännu bättre och effektivare hemtjänst på Kungsholmen.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/b6d5e72762c9

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » Enhetschef för hemtjänsten på Kungsholmen sökes

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy