Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.



#1 2018-01-25 19:18:13

Varför är det svårt att få lån?

Om du ansökt om lån på många olika ställen och det gjorts flera upplysningar på dig, eller UC som det ofta kallas, kan det vara negativt när du ansöker om ett lån. Dock behöver inte många kreditupplysningar göra det helt omöjligt att få ett lån. Kontakta långivarna ovan och se om de kan hjälpa dig med ett lån även om du har många förfrågningar. Det finns många tillfällen då du kan ha en låg eller ingen fast inkomst alls. Kanske har du ingen fast anställning, eller så har du en projektanställning, precis fått ett jobb eller arbetat sporadiskt av någon anledning. Många banker kan då säga nej på grund av att du inte har tillräckligt hög inkomst men kan du visa att du kan betala räntor och amorteringar kan det finnas långivare som låna pengar utan inkomst. Det är alltid en bra ide att använda tjänster som jämför lån, så att du får de bästa möjliga förutsättningarna.

Offline

 

#2 2018-01-25 19:22:26

Re: Varför är det svårt att få lån?

> smartatjejen1980 skrev:

> Om du ansökt om lån på många olika ställen och det gjorts flera upplysningar på dig, eller UC som det ofta kallas, kan det vara negativt när du ansöker om ett lån. Dock behöver inte många kreditupplysningar göra det helt omöjligt att få ett lån. Kontakta långivarna ovan och se om de kan hjälpa dig med ett lån även om du har många förfrågningar. Det finns många tillfällen då du kan ha en låg eller ingen fast inkomst alls. Kanske har du ingen fast anställning, eller så har du en projektanställning, precis fått ett jobb eller arbetat sporadiskt av någon anledning. Många banker kan då säga nej på grund av att du inte har tillräckligt hög inkomst men kan du visa att du kan betala räntor och amorteringar kan det finnas långivare som låna pengar utan inkomst. Det är alltid en bra ide att använda tjänster som jämför lån, så att du får de bästa möjliga förutsättningarna.

Ett exempel på en sådan tjänst är https://www.coolfinans.com.se/jamfor-lan som hjälper dig att få en överblick över vad som finns tillgängligt.

Offline

 

Rekommenderat

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy