Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.  • Index
  • » Off topic
  • » Försäkringsrådgivare / säljare till If Skadeförsäkring sökes

#1 2018-02-05 08:59:58

Jon Hart
Medlem

Försäkringsrådgivare / säljare till If Skadeförsäkring sökes

Är du den som oftast hjälper personer i din omgivning och har lätt att få kontakt med människor oavsett bakgrund och livssituation? Tycker du om att leta lösningar och vrida och vända på andras problem med syfte att förbättra? Känner du igen dig? Då är vi intresserade av dig! Vi tror nämligen att du har en personlighet som skulle göra dig till en riktigt duktig försäkringsrådgivare till vårt kontor i Norrköping.

Att jobba som försäkringsrådgivare hos oss liknar inget annat jobb inom försäljning. Hos oss arbetar framtidens försäkringsrådgivare med att under stor frihet ansvara för kundens trygghet i vardagen. Hos oss säljer du för att du genuint bryr dig om människor och har hjärtat på rätt ställe. Du kontaktar både befintliga och nya potentiella kunder över telefon och bokar in en försäkringsgenomgång vid en tidpunkt som passar både dig och kunden. Under detta bokade telefonmöte går ni sedan tillsammans igenom varje enskild kunds unika behov och finner en lämplig försäkringslösning som kunden och dennes eventuella familj kan känna sig trygg med. Du blir sedan kundens personliga kontaktperson och de kunder du hjälpt har sedan möjlighet att fortsätta vända sig till dig om försäkringsbehovet förändras. Tack vare dig kan dina kunder sova gott på nätterna och du känner en stolthet över ditt jobb och de försäkringar du förmedlat.

Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor att kunna förverkliga sina drömmar. Tack vare den försäkring du rekommenderar kan de ge sig ut och upptäcka världen, köpa sin drömbil eller våga bo kvar i sin bostad- oavsett vad som skulle hända.

Se filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If Skadeförsäkring. Klicka på länken nedan.

https://gradenmattsson.se/att-vara-forsakringsradgivare

Genom vårt samarbete med Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har du möjlighet att ta ett första steg in i Nordens största försäkringsbolag. Här får du möjlighet att lära dig allt om försäkringar och försäkringsbranschen samt få en riktigt bra säljutbildning - något som våra försäkringsrådgivare har nytta av inte bara i sitt jobb och sin egen vardag, utan även i resten av sitt liv. Gradén Mattsson Försäkringsförmedling ansvarar för personalen på Ifs säljkontor genom ett exklusivt samarbete sedan 2000.

Vårt erbjudande:
• Heltidstjänst som försäkringsrådgivare
• Tjänsten börjar med fyra veckors utbildning till certifierad försäkringsrådgivare
• Attraktivt provisionssystem med en branschanpassad garantilön som trygghet
• Arbetstider: måndag - torsdag 11 - 19 samt fredag 10 - 14
• Fina kontorslokaler på Drottninggatan mitt i centrala Norrköping, med allt staden har att erbjuda utanför porten.
• Vidareutbildning genom If Academy

Vi vill fortsätta att vara Nordens största och mest framgångsrika försäkringsbolag och därför söker vi efter nya duktiga medarbetare som vill vara med på vår resa mot nya höjder - Är du den vi söker?

TJÄNSTEN STARTAR DEN 12 MARS 2018. ANSÖK REDAN IDAG

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Christoffer Höglund i Norrköping på telefon 076-645 94 81 eller mail christoffer.hoglund@gradenmattsson.se

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/c064af36c7e0

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » Försäkringsrådgivare / säljare till If Skadeförsäkring sökes

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy