Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.  • Index
  • » Off topic
  • » Ekonomiansvarig sökes till Nordström & Co Trävaror KB

#1 2018-02-08 12:23:55

Jon Hart
Medlem

Ekonomiansvarig sökes till Nordström & Co Trävaror KB

Nordströms Trä säljer och levererar byggmaterial till yrkesfolk från sin anläggning i Liljeholmen, Stockholm. Vår ambition är att vara Stockholms bästa brädgård för yrkesfolk. Vi ingår i Nordströmskoncernen som har tio anläggningar och levererar trävaror, snickerier och byggmaterial till yrkeskunder i Stockholm, Djursholm, Uppsala, Sigtuna, Norsborg, Södertälje, Nyköping, Norrköping och Linköping. Koncernen har ca 300 anställda och omsatte 2017 1 470 miljoner kronor.

Du kommer att sköta löpande redovisning, bokslut och kreditkontroll. För att lyckas i tjänsten har du lägst ekonomutbildning på gymnasienivå eller högre samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du är välstrukturerad, effektiv, flexibel och prestigelös. Efter en introduktionstid arbetar du självständigt men i samråd med platschef och koncernens ekonomichef. Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete på heltid i ett väl etablerat bygghandelsföretag.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Andreas Nordström (platschef) eller Lars Artursson (koncernens ekonomichef) på telefon 08-578 690 00. Din ansökan med ett kortfattat CV vill vi ha snarast till andreas.nordstrom@nordstroms.se

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/be98cae45699

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » Ekonomiansvarig sökes till Nordström & Co Trävaror KB

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy