Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.#1 2018-06-27 10:52:30

Jon Hart
Medlem

Ekonom sökes till Candles Scandinavia AB

Candles Scandinavia är den ledande leverantören av doftljus och övriga doftsättningsprodukter till hemmet genom agenturen för flera av världens största ljusmärken, utveckling och produktion av egna produkter, främst som private label, samt drift av fyra specialistbutiker. Man har egna säljbolag i alla nordiska länderna samt kontor, showroom, lager och tillverkning i fräscha och ändamålsenliga lokaler centralt placerade i Örebro. Just nu befinner man sig i en spännande och expansiv fas med ett 30 tal medarbetare och en omsättning på ca 50 miljoner kronor.

Profil på vår Ekonom
Som ekonom hos oss kommer du att arbeta i en bred roll med kund- och leverantörsreskontra, löneberedning, löpande bokföring, avstämningar, rapportering samt vara delaktig i bokslutsarbetet.

Du kommer att ingå i ett team om tre personer där vi arbetar tätt tillsammans och alla hjälps åt. Detta medför att din roll kommer formas efter din kompetens, tidigare erfarenhet och gruppens sammansättning. Vi tror att du på ett engagerat och ödmjukt sätt kan bidra med nya tankar och idéer för utveckling av de ekonomiska processerna.

Vi söker dig som
Har en relevant utbildning inom ekonomi och lön samt några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi arbetar i Fortnox och Hogia varför erfarenhet från dessa system är meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är pedagogisk och har en förmåga att förstå och se helheten.
Du har tålamod och är inte rädd för att stå på dig och driva saker framåt. För att passa in i vår organisation är du en social och kommunikativ lagspelare, som hugger i där det krävs. Vi söker dig som gillar utvecklingsarbete och vill vara med och driva Candles Scandinavia framåt.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner på marknaden. Vi är idag det ledande bolaget inom vår nisch men har fortsatt stora tillväxtmöjligheter. Vi har ett öppet klimat där det är korta vägar till beslut. Vi ser att tjänsten på sikt kan utvecklas mot större ansvarsområden.

Ansök nu: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/4fa06a510853

Senast redigerat av Jon Hart (2018-06-27 10:52:59)

Offline

 

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy