Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.

Ekonomiforum.se är nu till salu - kontakta forumet@ekonomiforum.se med ett bud vid intresse. /AdamEkonomiprogram

Här kan du hitta gratis ekonomiprogram som kan hjälpa dig få bättre kontroll över din privatekonomi; budgetering, skuldhantering, aktiehantering m.m.


Alla program nedan är från externa aktörer och Ekonomiforum.se tar inte ansvar för fel eller problem i programmen.Avanza (Svenska) (online)

Hos Avanza kan du komma igång med ditt sparande på bara några minuter, det går snabbt, är enkelt och gratis!Budget Tracker (Freeware) (Engelska) (95/98/NT/ME/2000/XP/2003)

Budget Tracker är ett enkelt program att använda som hjälper dig spåra och förstå dina utgifter månadsvis. Du kan fylla i dina utgifter i en rad olika kategorier; lån, matinköp, nöje, telefon, medicin, kläder m.m. Varje kategori spåras månadsvis men även ett medel räknas ut. Detta gör att du enkelt får en övergripande bild över dina finanser.Ace Money (Freeware) (Engelska) (95/98/Me/NT/2000/XP)

Ace Money hjälper dig att organisera och kontrollera dina personliga finanser snabbt och lätt. Det innehåller allt som är nödvändigt för hushållsredovisning eller småföretagsredovisning. Det finns mer än 100 förinställda kategorier att välja mellan och du kan även skapa dina egna. Du kan sätta upp budgetgränser för varje kategori och spåra skillnaderna mellan aktuella och budgeterade värden. 150 olika valutor kan användas och de nuvarande växelkurserna laddas ner automatiskt från Internet.Metalogic Finance Explorer (Freeware) (Engelska) (95/98/NT4/Me/XP/2000)

Metalogic Finance Explorer är ett enkelt program som tar hand om dina personliga finanser. Det är enkelt att använda och är till för den som inte behöver alla de funktioner som finns i många av de kommersiella programmen. Tyngdpunkten ligger på enkelhet och lätt navigation.Basic Budget (Freeware) (Engelska) (95/98/NT/ME/2000/XP/2003)

Basic Budget-programmet har utvecklats för personer utan någon erfarenhet av redovisning och finansiell planering. Målet är att hjälpa alla utan erfarenhet med deras hemekonomi och familjefinanser på ett så enkelt sätt som möjligt.Wintraday (Freeware) (Engelska) (98/ME/NT/2000/XP)

Wintraday är ett resultat av ny marknadsteknologi, och erbjuder individuella investerare full kontroll över deras investeringar med uppdaterad aktiehantering.