Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.

Ekonomiforum.se är nu till salu - kontakta forumet@ekonomiforum.se med ett bud vid intresse. /Adam#1 2018-07-19 08:10:32

Jon Hart
Medlem

Försäkringsförmedlare sökes till Compricer

Är du en stjärna på försäljning, men trött på att pracka på kunder produkter de egentligen inte behöver? Olika typer av försäkringar behöver vi alla och som försäkringsförmedlare hos oss hjälper du våra kunder att spara pengar genom att guida dem till rätt försäkringslösning samtidigt som du själv utvecklas i din roll som säljare.

Som försäkringsförmedlare hos Compricer tar du kontakt med privatpersoner som visat ett intresse för vår produkt via Compricer.se. Din uppgift är att hjälpa dem att välja rätt avtal utifrån sina individuella behov. Vi ser till att våra kunder får rätt försäkring, till rätt pris!

Varför Compricer?

Anledningarna att jobba hos oss är många!

Vi erbjuder dig en meriterande utbildning till försäkringsförmedlare (perfekt om du vill göra karriär inom försäkringsbranschen!) samt coachning från våra erfarna teamchefer - allt för att du snabbt ska komma in i rollen och känna dig trygg. Vidare erbjuder vi dig:

• En förmånlig provisionsmodell - där goda prestationer lönar sig!
• En arbetsplats som präglas av gemenskap och glädje - vi tror att vi bäst når upp till våra mål om vi samtidigt har roligt tillsammans. Här kan du hitta vänner för livet!
• Friskvårdsbidrag om 4000kr - varför inte utnyttja detta för att gå och träna på lunchen?

Vårt kontor ligger mitt i centrala Stockholm och vi sitter tillsammans med andra bolag inom Schibsted-koncernen (Blocket, Aftonbladet, Lendo - för att nämna några). Om framtida utvecklingsmöjligheter är viktigt för dig är detta ett ypperligt tillfälle att komma in i nordens största mediekoncern.

Ansök nu:  https://express.candarine.com/campaign/url/forward/9524386229cd

Offline

 

#2 2018-07-23 11:59:04

todorin
Ny medlem

Re: Försäkringsförmedlare sökes till Compricer

Vad är grundkraven för att bli försäkringsförmedlare?


Läs mer om att starta egen firma på https://starta-enskildfirma.se/

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » Försäkringsförmedlare sökes till Compricer

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy

Din första hemsida gratis