Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.

Ekonomiforum.se är nu till salu - kontakta forumet@ekonomiforum.se med ett bud vid intresse. /Adam#1 2018-09-11 10:01:42

Jon Hart
Medlem

Ekonomiassistent sökes till Schneider Electric

Vill du utvecklas hos oss? Hos oss får du möjlighet att jobba i en internationell spännande miljö med stora möjligheter att utvecklas.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete och är i början av din karriär. Här kommer du att ingå i teamet som arbetar med kund- och leverantörsreskontran och som i dagsläget består av tre personer. Du börjar med att arbeta med kundreskontran och det innebär mycket kundkontakt, både per telefon och mail. Avstämning mot större kunder, viss fakturering etc. Du kommer arbeta nära vår Credit Manager. På sikt ser vi att du blir delaktig i mer komplicerade processer och får utvecklas i den takt du vill.

Vi vill att du har en utbildning inom ekonomi från Universitet eller Högskola. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna i Excel. Tidigare erfarenhet av SAP och /eller Navision är meriterande. Har du tidigare arbetat på ett företag med ett Shared Service Center så är även det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, en stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Ansök nu: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/46849cf35e19

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » Ekonomiassistent sökes till Schneider Electric

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy

Din första hemsida gratis