Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.

Ekonomiforum.se är nu till salu - kontakta forumet@ekonomiforum.se med ett bud vid intresse. /Adam  • Index
  • » Off topic
  • » Servicechef Region Öst sökes till Konecranes AB

#1 2018-11-15 13:55:45

Jon Hart
Medlem

Servicechef Region Öst sökes till Konecranes AB

At Konecranes, we believe that great customer experience is built on the people behind the Konecranes name – people committed to providing our customers with lifting equipment and services that lift their businesses. Everything we do, we do with passion and drive. This is what makes Konecranes a unique place to work.

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 16 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes AB bedriver försäljning och service av lyftutrusning över hela Sverige. Företaget har huvudkontor i Kristianstad samt försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. Vår kunskap och passion för traverskranar skall bidra till en säker arbetsmiljö och en produktiv verksamhet för våra kunder. Vi hanterar alla marknadens fabrikat och med vår kunskap hjälper vi kunderna med felsökning, reparationer, reservdelar, moderniseringar, service och underhåll eller en ny travers eller telfer. Konecranes AB har ca 190 medarbetare i Sverige.

För mer information hänvisas till www.konecranes.se respektive www.konecranes.com

Konecranes AB söker en Servicechef i östra Sverige

Är du en energisk, operativ chef som vill leda andra genom att föregå med gott exempel? Är du en ambitiös person som gillar utmaningar, förbättringsarbete och att erbjuda kvalitativ service till kunderna? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter:
Konecranes AB är organiserad i två regioner och totalt sex servicechefsområden i landet. Vi söker nu en servicechef för området Norrköping, Västerås och Stockholm direkt underställd regionchef syd. Serviceorganisationen består av 20 talet servicetekniker och en planeringsfunktion.
Våra servicetekniker arbetar med att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen genom förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter. Ditt ansvar är att se till att serviceleveransen fungerar enligt plan, att vi har nöjd och rätt personal och därmed också nöjda kunder. Arbetet med att ständigt trimma leveranserna och kundupplevelsen är en viktig del av vardagen.
Din utgångspunkt är någon av våra etableringar i området där du verkar både på kontoret, på våra etableringar och hos kund. I denna befattning rapporterar du direkt till Regionchef.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har högskoleutbildning, gärna med teknisk eller ekonomisk inriktning. Du vet vad det betyder att leverera högkvalitativ service och underhållstjänster och har en hög teknisk och ekonomisk grundförståelse. Du är en driven affärskvinna/man som genom ditt ledarskap och coachning skapar resultat och driver förändring. Du trivs att jobba nära kunder och kollegor på fältet med båda fötterna på jorden. Det är av vikt att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska och är en god kommunikatör. B körkort är ett krav. Har du erfarenhet från kranbranschen eller närliggande servicebranscher och svensk industri ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper:
Som person är du affärsinriktad och vet vilka aktiviteter krävs för att lyckas med en bra serviceleverans. Du är energisk, får saker gjorda och avslutar påbörjade aktiviteter. Vi söker en person som är förtroendeingivande, strukturerad och kan lätt bygga upp nätverk. Att arbeta självständigt är en självklarhet för dig men du trivs också med teamarbete. För att nå resultat i denna roll krävs att du kan samarbeta med både interna och externa intressenter. Du är stresstålig, en god förhandlare och coach.

Vi erbjuder dig:
Du kommer till bolaget i ett dynamiskt skede där möjligheterna att påverka är stora. För en person som levererar finns goda karriärmöjligheter i en framgångsrik internationell miljö. Vårt företag präglas av korta beslutsvägar och därför finns också stora möjligheter att påverka det dagliga arbetet. Du blir en del av ett kunnigt och trevligt team med bra internutbildning samt starkt stöd från ledningen.

Tjänsten: Tjänsten är på heltid och tillsvidare
Placeringsort: Norrköping, Västerås eller Stockholm
Resor ingår i tjänsten, främst dagsturer

För ytterligare frågor om tjänsten samt företaget vänligen kontakta VD, Patrik Skoog, Tel: 0705–603315 eller via mail på patrik.skoog@konecranes.com

Ansök nu: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/a71e6ee89058

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » Servicechef Region Öst sökes till Konecranes AB

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy

Din första hemsida gratis