Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.

Ekonomiforum.se är nu till salu - kontakta forumet@ekonomiforum.se med ett bud vid intresse. /Adam#1 2018-11-20 09:45:25

Jon Hart
Medlem

Affärsanalytiker sökes till Maserfrakt

Vill du arbeta i ett välmående och värderingsstyrt företag i stark tillväxt? Motiveras du av att utveckla rutiner och processer samt att arbeta med varierande arbetsuppgifter som kräver stor analytisk förmåga och detaljorientering?

Sök då tjänsten som affärsanalytiker på Maserfrakt AB.

Uppdraget
Affärsanalytikern fungerar som ledningens "högra hand" vad avser möjliggörandet och uppföljningen av hur Maserfrakts tjänster och produkter fungerar på bästa möjliga sätt mot kund och internt. Funktionen har den värdefulla uppgiften att analysera processdetaljer och kombinera dessa med företagets mål av att uppnå effektiva förbättringar inom en given processram. Du kommer att vara relationsbyggaren mellan teknik och affärer, och du har en teknisk analytisk förmåga, och kan skapa bryggor mellan olika resurser och behov. Du kan kommunicera och analysera, ur ett tekniskt och affärsmässigt perspektiv.

Du kommer att vara en viktig del i att stötta den övergripande planeringen, prioriteringen och administrationen som möjliggör att leveransen sker i rätt tid och med rätt kvalitet och med beaktande av att de finansiella målen uppnås.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att hantera processförändringar, du har arbetat med processledning som projektledare, controller eller analytiker.
Vi tror att du har läst industriell-ekonomisk utbildning högskola eller motsvarande och hunnit med att arbeta några år inom industrin eller tjänstesektorn där du fått praktiskt erfarenhet av att arbeta i mer komplexa verksamhetsprocesser
Du har en positiv och lösningsorienterad attityd. Du motiveras av att utveckla rutiner för att skapa effektiva och välfungerande processer. Vi tror även att du trivs med varierande arbetsuppgifter med många olika kontaktytor.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där närhet, förtroende, ansvar samt framtid står i fokus.
Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/268ebb2b2888

Offline

 

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy

Din första hemsida gratis