Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.

Ekonomiforum.se är nu till salu - kontakta forumet@ekonomiforum.se med ett bud vid intresse. /Adam  • Index
  • » Off topic
  • » Försäkringsrådgivare /Säljare If Skadeförsäkring - Gävle sökes

#1 2018-02-20 14:08:30

Jon Hart
Medlem

Försäkringsrådgivare /Säljare If Skadeförsäkring - Gävle sökes

If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem och mycket mer. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver - om något skulle hända.

Försäkringsbranschen utvecklas snabbt genom digitalisering och nya förväntningar från kunderna. If strävar hela tiden efter att vara försäkringsbolaget som ligger i framkant, driver utvecklingen och är ett företag där möjligheterna är stora. Arbetsuppgifterna är många och varierande.

Vi söker just nu personer med varierande utbildningsbakgrund. Du behöver inte kunna försäkringar sedan tidigare - utbildning och kompetensutveckling ingår i arbetet. Vi ställer höga krav på dig som medarbetare, men litar också på att det är genom dina egenskaper och kunskaper samt vilja att utvecklas, som vi tillsammans blir ett ännu bättre försäkringsbolag.

Genom vårt samarbete med Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har du möjlighet att ta ett första steg in i Nordens största försäkringsbolag. Här får du möjlighet att lära dig allt om försäkringar och försäkringsbranschen samt få en riktigt bra säljutbildning - något som du har nytta av resten av livet. Gradén Mattsson Försäkringsförmedling ansvarar för personalen på Ifs säljkontor genom ett exklusivt samarbete sedan 2000.

Att jobba som försäkringsrådgivare hos oss liknar inget annat jobb inom försäljning. Här ansvarar framtidens försäkringsrådgivare för att förmedla kundens trygghet i vardagen. Du kontaktar både befintliga och nya potentiella kunder och säljer in våra tjänster. En försäkring kan vara avgörande för om kunden ska kunna bo kvar i sin villa efter ett dödsfall eller att kunden får ersättning vid en allvarlig skada eller sjukdom - din rådgivning gör skillnad! Tack vare dig kan kunderna sova gott på natten och du känner en stolthet över ditt jobb.

Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid. Se filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If Skadeförsäkring. Den finns på länken nedan.

https://gradenmattsson.se/att-vara-forsakringsradgivare/

Vårt erbjudande:
• Heltidstjänst som försäkringsrådgivare
• Tjänsten börjar med en utbildning om 4 veckor till certifierad försäkringsrådgivare
• Attraktivt provisionssystem med en branschanpassad garantilön som trygghet
• Arbetstider: måndag - torsdag 11 - 19 samt fredag 10 - 14
• Fina kontorslokaler i centrala Gävle
• Vidareutbildning genom If Academy

Vi vill fortsätta att vara Nordens största och mest framgångsrika försäkringsbolag och därför söker vi efter nya duktiga medarbetare som vill vara med på vår resa mot nya höjder - Är du den vi söker?

UTBILDNINGEN STARTAR REDAN DEN 9e APRIL, PASSA PÅ ATT ANSÖKA REDAN IDAG!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/447e6d3c5203

Offline

 
  • Forum
  •  » Off topic
  •  » Försäkringsrådgivare /Säljare If Skadeförsäkring - Gävle sökes

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy

Din första hemsida gratis