Ekonomiforum - Förbättra din privatekonomi

Du är inte inloggad.

Ekonomiforum.se är nu till salu - kontakta forumet@ekonomiforum.se med ett bud vid intresse. /Adam#1 2018-12-04 08:29:25

Jon Hart
Medlem

Bolånehandläggare sökes till Stabelo AB

Stabelo är Sveriges första, största och snabbast växande bolånefond. Vi söker nu fler bolånehandläggare som vill vara med på vår fortsatta resa mot målet att göra livet bättre för svenska bolånetagare och pensionssparare.

Arbetsuppgifter
På Stabelo blir du en viktig del i ett litet nystartat företag där allas erfarenheter och åsikter bidrar till vår framgång. Du kommer att vara en del av ett handläggarteam som hanterar hela bolåneprocessen, från ansökan till utbetalt lån.

Arbetet innebär främst:
- Kreditbedömning & kreditbeslut för bolån
- Kontakt med kunder per telefon och mail
- Vidareutveckling av processer och effektiviseringsarbete
- Visst produktutvecklingsarbete

Din profil
Vi ser helst att du har minst ett par års erfarenhet av att jobba med bolån hos en etablerad aktör men känner att det går att göra mer, vara snabbare, mer effektiv och att det går att sätta kunden ännu mer i fokus. Du behöver ha god förståelse för bolånehandläggning genom hela lånets livscykel. Eftersom du är delaktig i kreditbesluten har du en god analytisk förmåga och är noggrann.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du framåt och har lätt att ta för dig samtidigt som du är lyhörd. Du har en god samarbetsförmåga men tar också stort ansvar för att driva ditt arbete framåt.

Swedsec Bolånelicens är ett krav.

Övrigt
- Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
- Omfattning: Heltid
- Placering: Centrala Stockholm
- Kontaktuppgifter: matilda.lindblom@stabelo.se

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/ac58493011e1

Offline

 

Sidfot

Powered by PunBB

Cookies

Sitemap

Privacy Policy

Din första hemsida gratis